Sunt protejat mereu

Sunt protejat mereu

miercuri, 19 octombrie 2011

Codexul Alimentar


Statisticile mortii.

Conform statisticilor,Danemarca este tara cu unul din cele mai ridicate nivele de trai din lume ,a carei economie inainte de criza se situa pe pozitia 25 in lume.Iata insa ca tot conform statisticilor,in Danemarca se inregistreaza cea mai mare crestere a...CAZURILOR DE CANCER de pe glob.Raportat la populatia sa,aceasta tara are cel mai mare procent de imbolnaviri de cancer de pe fata pamantului.
Germania este cea mai puternica economie de pe continentul nostru ,a fost si inainte de criza,este si pe timp de criza.Cu toate acestea ,in numai 20 de ani numarul de cazuri de cancer a crescut cu 30% in acest stat.In Marea Britanie ,se preconizeaza ca in urmatorii 30 de ani ,nr de cazuri de cancer la colon va creste cu 50%.

In Romania,conform unor statistici,in ultimii 2 ani s-a inregistrat o crestere de 6 ori a cazurilor de cancer de piele..si continua sa creasca...

Totul pentru bani si putere!

Toate aceste statistici prezinta rezultatul activitatii umane din ultimii aprox 100 de ani.Industrualizarea puternica si lacomia unora de a se imbogati peste noapte,a adus peste intreaga omenire ceea ce se preconizeaza ca va fi declarata boala Mileniului III : Cancerul.
Pentru ce toate astea? Pentru ce 1 milion de fabrici de betoane si metale,pentru ce atatea proprietati materiale cand adevarata frumusete a vietii consta in totul si cu totul altceva?? Pentru ce s-a distrus stratul de Ozon ,ca apoi razele ultra-violete sa se infiltreze libere in tesuturie noastre fragede si vulnerabile..? Pentru ce zeci de substante chimice,conservanti si toxine in alimente ,care mai tarziu ne vor arunca organele in mainile mortii ,cand apropate fiecare stat are propriile terenuri arabile sau paduri si implicit capacitatea de a-si produce hrana independent de marile Grupuri si Corporatii.Cumva din dorinta unora de a detine monopolul alimentelor?? Cumva ca cei din domeniul farmaceutic sa-si "procure" la infinit alti si alti pacienti ,gata sa plateasca sume imense ,numai sa scape din ghearele cancerului nemilos? Cumva din dorinta de a controla in mod criminal numarul populatiei globale?

Reteta CODEXULUI ALIMENTAR .

Haideti sa vedem mai exact care sunt otravurile pe care le consumam 99% dintre noi zi de zi:
Produsele din retetele comerciantilor contin zeci de aditivi alimentari (coloranti, aromatizanti, conservanti si stabilizatori) declarati toxici sau cancerigeni de către organismele internationale. Este vorba de substante chimice nocive, care apar pe etichetele sau ambalajele unde sunt enumerate ingredientele produselor, mascate sub codul "E".

Inamicii publici nr. 1: E211, E142 si E123, interzisi deja în SUA, Uniunea Europeană si fosta URSS.

Alimentele cu cele mai multe toxine, pe care trebuie sa le evitati la consum, sunt margarina vegetală, guma de mestecat, uleiul de mustar, mezelurile, băuturile răcoritoare si dulceturile.

Potrivit rapoartelor organizatiilor internationale, mortalitatea în rândul populatiei globului, cauzata de consumul alimentelor îmbogătite cu substante artificiale, se afla pe locul al III-lea, după consumul de droguri si medicamente si după accidentele de circulatie.

Consumul îndelungat de produse alimentare aditivate sintetic produce un bombardament asupra organelor interne, care provoacă distrugerea sistemului imunitar (acesta ajunge să producă anticorpi peste măsură, folosindu-i împotriva propriului organism), precum si o serie de tumori maligne si benigne.


Conform unui raport al Comisiei Nationale de Oncologie, în România cancerul este în crestere alarmantă si se estimează că va deveni în scurt timp "boala mileniului III", împotriva căreia nu exista încă premize că se va descoperi un antidot.

Interventiile chirurgicale, folosite astăzi intens pentru înlăturarea celulelor canceroase nu fac altceva decât să mutileze organismul. Chiar si asa, acestea au mici sorti de izbânda în lupta cu cancerul.

"E"-urile, cum au fost codificate pe plan international substantele chimice introduse în alimente, au fost astfel botezate tocmai pentru a se ascunde cumpărătorilor denumirea substantelor obtinute artificial. Sub motivatia "tehnică" de a se folosi o denumire care să nu fie dependentă de multitudinea limbilor de circulatie internatională, motivul real a fost acela de a nu speria consumatorul, de a nu-l îndepărta de rafturilor magazinelor care expun produse cu ambalaje atractive, dar foarte nocive. Astfel a apărut acest inofensiv cod "E".

Un studiu recent al Clinicii de Oncologie din Dusseldorf - Germania despre efectele aditivilor alimentari asupra organismului uman a ierarhizat o serie de compusi toxici sau cancerigeni. Aproape toti acesti compusi pun într-un real pericol organismul. Prezentam în continuare, lista "E"-urilor considerate de specialistii oncologi drept criminale.

Efectul? O societatea agresiva !

Deasemenea s-au facut multiple experiente stiintifice care au demostrat faptul ca majoritatea aditivilor din alimente provoaca AGRESIVITATE ! Unul dintre cele mai periculoase substante care provoaca un astfel de efect dupa consum este MONIGLUTAMATUL DE SODIU.Acesta se gaseste in special in salamuri si conserve dar si in unele dulciuri si bauturi.

Mergand pe ideea efectului nociv al toxinelor asupra comportamentului uman,se poate explica astfel de ce societatea moderna este atat de "salbatica" iar oamenii sunt pur si simplu mai rai.Oricine observa ca atitudinea celor din mediul rural este comlet diferita ,fiind mult mai prietenosi,mai plin de armonie sufleteasca si mai echilibrati psihic.O explicatie poate fi alimentatia mult mai sanatoasa,mai NATURALA. La fel de simplu se poate deduce ca unele substante prezente in alimente au dus in cele din urma la sexualizarea societatii,fenomen observat de toata lumea...Este cunoscut faptul ca in China s-a observat o sexualiare prematura a copiilor ,efect cauzat de consumul acestora a laptelui praf,aliment care contine printre altele si taurina.

Un lucru este cert:Substantele introduse in alimente si apoi distribuite pe aproape intreaga suprafata a globului,au dus si vor duce la depravarea societatii si degadare morala dar nu in ultimul rand ,la moartea a zeci si sute de milioane de oameni imbolnaviti de cancer.

Mall-urile sunt cimitire cu efect intarziat iar Corporatiile si Companiile alimentare sunt grupari criminale .

Daca CEVA nu se va schimba,Codexul Alimentar va inrobi intreaga populatie globala ,aducandu-ne zi de zi mai aproape de moarte..

5 comentarii:

  1. Din pacate multi au creierele spalate deja si pt ei e prea tarziu sa mai fie treziti, dar sper ca multi altii se vor trezi din ¨binefacerile¨democratiei occidentale.

    RăspundețiȘtergere
  2. In primul rand, ma bucur ca ai avut "chemarea" sa citesti articolul...iar in al doilea rand, nu pot decat sa-ti dau dreptate! Cu siguranta aceasta postare nu e foarte folositoare, deoarece cei care "Stiu" oricum stiau deja ceea ce am scris, iar cei care nu stiu, nici nu sunt interesati...sau nu "inteleg" sau nu au "chemeare"...

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere