Sunt protejat mereu

Sunt protejat mereu

luni, 1 august 2011

Sa nu uitam : NU SUNTEM CARNIVORI !


Traim in aceasta lume conditionati de timp si spatiu.
Timpul si spatiul conditioneaza / limiteaza si cantitatea de resurse care ne este alocata de catre univers.
Arhetipul fiecarei fiinte si fiecarei populatii de indivizi din fiecare specie de pe aceasta planeta are un mecanism de apoptoza. ( autodistrugere ) pentru a nu depasii limitele energiei alocate.
Ca si la alte animale, la oameni, un factor care determina pornirea mecanismului / procesului de apoptoza este : STRESUL ! Acest mecanism este prezent si la soareci. Cand se depaseste numarul indivizilor si densitatea maxima, soarecii incep sa fie stresati, acest stres le determina sterilitate si le cauzeaza moartea prin stop cardiac.
Cand depasim densitatea maxima admisa devenim stresati. Stresul in traducere pentru celulele noastre si pentru arhetipul nostru genetic = prea multi indivizi, deci inceperea procesului de autodistrugere.
La oameni un alt mecanism care genereaza un tip de apoptoza prin cancer este determinat / activat de proteinele animale.
Genetic suntem programati ca in momentul in care consumam o cantitate excesiva de proteine animale sa ne autodistrugem. De ce ?
Este un mecanism genetic care considera ca in momentul in care mancam prea multe proteine, inseamna ca ori am luat-o pe o cale nespecifica si neconforma arhetipului genetic, ori suntem prea multi si hrana specifica este prea putina .
In ambele cazuri se declanseaza genele raspunzatoare de autodistrugere si sistemul imunitar este blocat cu buna stiinta. Apare cancerul, sau apar alte boli prin care ne autoeliminam, ajutand la reglarea numarului de indivizi din populatia umana si la densitatea populatiei.
Aceste lucruri se intampla ori pentru a nu degenera ca specie si pentru a nu suferi mutatii genetice ce ne pot transforma in altceva, ori pentru a pastra echilibrul dintre ecosistemele de pe tera ( adica un echilibru intre fiintele care ne hranesc si noi " pradatorii" )
Sa nu uitam : NU SUNTEM CARNIVORI !
In concluzie : PROTEINELE ANIMALE SUNT UN COMUTATOR AL VIETII / MORTII NOASTRE CAT SI AL SANATATII SI BOLII NOASTRE !!!
Cea mai nociva proteina animala este : CAZEINA! ( acea proteina care se gaseste in exces in branza ) Apoi urmeza restul proteinelor de origine animala.

Undeva intr-o carte cam prafuita :

Geneza 1:29 = "Iată, vă dau toată iarba ce face sămânţă de pe toată faţa pământului şi tot pomul ce face rod cu sămânţă în el. Acestea sa fie hrana voastră."

Recomand si cartea Ph D P. T. Colin Campbell - " Studiul China "

Un comentariu:

  1. In concluzie : PROTEINELE ANIMALE SUNT UN COMUTATOR AL VIETII / MORTII NOASTRE CAT SI AL SANATATII SI BOLII NOASTRE !!!
    Cea mai nociva proteina animala este : CAZEINA! ( acea proteina care se gaseste in exces in branza )

    RăspundețiȘtergere